Log på  \/ 
x
x

Udbudsfase afsluttet

Grøn Vind ApS har udbudt andele svarende til op til 20% af projektet - Gårestrup Vindmøllepark - iht. lov om vedvarende energi (VE-loven) til borgere over 18 år i Hjørring Kommune.

Projektet omfatter 3 vindmøller, som har en samlet forventet produktion på 42.300 MWh årligt og udbuddet blev overtegnet med 90%.

Vi er derfor glade for at kunne byde 44 andelshavere velkomne i det nystiftede K/S Gårestrup Vindmøllelaug, som ejer "offentligheds-møllen" i Gårestrup Vindmøllepark.

De 3 møller i projektet - Gårestrup Vindmøllepark - er under opførelse og forventes idriftsat i December 2016 (Se billeder fra byggeriet her).

Udbud af andele i Gårestrup Vindmøllelaug

Grøn Vind ApS har nu fornøjelse af at udbyde andele svarende til op til 20% af projektet - Gårestrup Vindmøllepark - iht. lov om vedvarende energi (VE-loven) til borgere over 18 år i Hjørring Kommune.

Projektet omfatter 3 vindmøller, som har en samlet forventet produktion på 42.300 MWh årligt, og efter fradrag af sædvanligt rådighedstab på 5% udbydes ny andele, svarende til en årlig produktionskapacitet på 8.037 MWh i det nystiftede Kommanditselskaber Gårestrup Vindmøllelaug.

Kostprisen pr. andel i projektet er samlet kr. 2.239,00. Prisen for køb af andele udgør kr. 1.120,00, hvoraf kr. 971,00 indskydes kontant, medens kr. 149,00 udgør resthæftelsen pr. andel. Hæftelsen er personlig men ikke solidarisk. Herudover hæfter kommanditisterne ikke.

Læs mere om køb af andele og hent udbudsmaterialet her.

Der afholdes møde om udbuddet den 26. oktober 2016 klokken 15.00 hos HjulmandKaptain, Frederikshavnsvej 215, 9800 Hjørring. Af praktiske hensyn bedes tilmelding til mødet ske senest den 20. oktober 2016 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Opstart af Gårestrup Vindmøllepark byggeri

Vi har opnået byggetilladelse til projektet - Gårestrup Vindmøllepark - vedr. opstillingen af 3 stk. 3,2-3,3 MW vindmøller med en totalhøjde på 149-150 m, og Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu så småt er gået i gang med anlægsarbejdet. 

Der arbejdes med jordarbejde ifm. etablering af vej mv. Nedenfor ses nogle billeder fra den begyndende anlægsfase.

Gaarestrup-opstart1   Gaarestrup-opstart2

Gaarestrup-opstart3   Gaarestrup-opstart4

    Der vil snarligt blive indkaldt til orientering om køberetsordningen. Indtil da kan man læse mere om dette her.

Informationsmøde om nye vindmøller ved Gårestrup d. 26. maj 2015

Hjørring Kommune har offentliggjort forslag til kommuneplantillæg samt lokalplan med tilhørende VVM-redegørelse vedrørende opførelse af vindmøller ved Gårestrup. Projektet består af 3 stk. 3,2-3,3 MW vindmøller med en totalhøjde på 149-150 m.

Hjørring Kommune og opstilleren af møllerne, Grøn Vind ApS v/ Jens Peter Lunden, inviterer hermed alle interesserede til offentligt informationsmøde om projektet.

 

Mødet holdes tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19 i Vidstrup Forsamlingshus Gl. Hirtshalsvej 40, Vidstrup, 9800 Hjørring.

 

På mødet vil Hjørring Kommune og opstilleren redegøre for projektets betydning for de omkringliggende beboelsesejendomme. Energinet.dk vil redegøre for reglerne om erstatning for værditab på beboelsesejendomme som følge af vindmøllernes etablering (værditabsordningen) samt reglerne for køberetsordningen, som giver mulighed for at købe ejerandele i vindmølleprojektet – jf. lov om fremme af vedvarende energi (VE-loven, lovbekendtgørelse nr. 122 af 6. februar 2015). Alle er velkomne til mødet.

 

Læs hele invitationen her (PDF åbner i nyt vindue).

 

 

Læs desuden følgende baggrundsmateriale for informationsmødet:

Link til Miljørapport (PDF åbner i nyt vindue)

Link til Lokalplan (PDF åbner i nyt vindue)

Link til Kommuneplantillæg (PDF åbner i nyt vindue)

 

  • 1
  • 2